Maak een selectie van vacatures die bij jou passen:

We hebben 1344 vacatures in zorg en welzijn voor je gevonden
Sherpa
Jij bent op je best in een dynamische omgeving, waar het er soms best hectisch aan toe kan gaan. Door jouw kennis en ervaring houd jij tevens je hoofd koel bij pittige planningsvraagstukken. Word jij al enthousiast?...
UMC Utrecht
Je zult werken in een modern uitgerust en ISO 15189 geaccrediteerd laboratorium waarin je samen met jouw team verantwoordelijk bent voor de praktische werkzaamheden die behoren tot de klassieke DNA diagnostiek. Ook voer...
UMC Utrecht
In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar iemand die ons verder helpt professionaliseren. Je zal werkzaam zijn voor zowel het ALS Centrum Nederland (expertisecentrum voor diagnose en onderzoek) als...
UMC Utrecht
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving in een ziekenhuis dat zowel de patiënt als de medewerkers een warm hart toedraagt met voldoende mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen. Het uiteindelijke...
UMC Utrecht
Als Onderzoeksassistent ben jij betrokken bij het ondersteunen van internationale medicijnonderzoeken en het dagelijkse bestuur van het consortium. Je werkt volledig ingebed binnen het lokale klinische team van het UMC...
Rivas Zorggroep
Ga jij mee op tour met ons HR promotieteam? Wij zoeken extra handjes bij de implementatie van ons nieuwe ERP systeem AFAS. Samen met een aantal collega's stap jij met het HR promotieteam onze tourbus op en ga je langs...