Zorginspirator

Zorginspirator is een objectief en onafhankelijk platform dat je ondersteunt bij jouw loopbaan in de zorg. Het is gemaakt voor alle medewerkers in de zorg én voor mensen die (opnieuw) in de zorg willen werken.

Wat vind je op Zorginspirator?

Op Zorginspirator vind je heel veel zorgfuncties, van a tot z beschreven. Je leert wat de functies inhouden, en welke kennis en vaardigheden worden gevraagd. Daarnaast vind je op Zorginspirator veel opleidingen, waarmee je je loopbaan kunt uitstippelen.

Uniek aan Zorginspirator is dat je een kijkje kunt nemen in de toekomst: van elke functie is ook een toekomstfunctie gemaakt. Hoe gaat jouw functie in de toekomst veranderen? Hoe kun je je daar op voorbereiden?

Op Zorginspirator kun je een account aanmaken. Dat is handig, omdat je dan je zorgprofiel kunt bewaren. Ook kun je hier je CV bijhouden of je gewerkte uren voor je BIG-(her)registratie berekenen. In de toekomst kun je ook gevonden functies en opleidingen in je eigen account opslaan en kun je via een handige applicatie een POP- of PAP plan opstellen.

Leren