De Week van Zorg en Welzijn

Van 13 tot en met 18 maart 2017 organiseren we voor de vijfde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Dit is een uitgelezen kans om als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student kennis te maken met een zorg- en/of welzijnsorganisatie bij je de buurt. Kom met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk daar gedaan wordt! .

Hier onder een impressie van de Week 2016

Pim Haaksman (kok) en koks van 50/50 verzorgden een heerlijke brunch voor buurtbewoners, vrijwilligers en cliënten van het Leger des Heils in Ondiep.Burgemeester Van Zanen werd warm ontvangen door gastheer Piet en maakte met iedereen kennis.

Bij Warande Heerenwegen ging om 3 uur 's middags het dak eraf, tidens het optreden van Henk Dissel.

Op locatie Bovenwegen van Warande traden 2 leerlingen van scholengemeenschap de Breul op. Lisanne en Louise zongen voor bewoners van Warande. Gert Jakobs (oud wielrenner) gaf aansluitend een presetatie over de kracht van teamwerk.

In Amersfoort opende Grace Tanamal (tweede kamerlid PvdA) de Week bij De Koperhorst in Amersfoort.Samen met cliënten van de dagbesteding hees zij de vlag van de Week op.

Een video over deze opening vindt u hier