Eerste Ik Zorg Shop pop-up store geopends

Laat je in de Ik Zorg Shop pop-up store in Nieuwegein inspireren over het werken in zorg en welzijn.

Wat betekent werken in de zorg nu eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon zomaar wat proberen?  Het antwoord op deze vragen en meer vind je in de Ik Zorg shop. In Zeist is de Ik Zorg Shop sinds begin 2020 in de winkelstraat te vinden. En op 2 juni is de eerste Ik Zorg Shop pop-up store geopend in NIeuwegein. 

Iedereen is welkom

 “Iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg is welkom in de Ik Zorg Shop. Of je nou al jaren ervaring hebt, of op zoek bent naar iets nieuws of nog een opleiding moeten volgen", vertelt Leontien van Lierop van Utrechtzorg, de coördinator van de winkel.  "je kunt in gesprek om uit te vinden wat bij je past of welke opleiding je bijvoorbeeld het beste kan volgen.” 

Kom je langs? 

De afgelopen maanden was elkaar live ontmoeten door de corona maatregelen niet mogelijk, maar vanaf 2 juni is iedereen weer van harte welkom. 

Maak wel eerst een afspraak via de afsprakenlijn: 06-195 619 01 of stuur een mail naar: ikzorgshop@utrechtzorg.net

Kom je langs in Zeist? Je vind ons aan de 1e Hogeweg 4-8. We staan op woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur voor je klaar. 

Kom je langs in de pop-up store in Nieuwegein? Je vindt ons van 2 tot 25 juni in het Stadhuis in Cityplaza, tegenover Theater De Kom. Ook hier staan we op woensdag, donderdag en vrijdag voor je klaar. In Nieuwegein zijn we open van 10.00u tot 17.00 uur. 

Ik Zorg Shop on tour

Later dit jaar vindt je de pop-up stores óók nog in Maarssen van 1 tot en met 24 september, in Woerden van 6 tot en met 29 oktober in Woerden, en in Utrecht van 3 tot en met 26 november.

Meer lezen over de Ik Zorg Shop en de pop-up stores? www.ikzorgshop.nl