U bent hier

Ik Zorg Shop on tour!

Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn bij je past?

Wil jij meer weten over jouw loopbaan kansen in zorg en welzijn? Kom langs in de Ik Zorg Shop: een winkel waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn. Je vindt ons aan de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist. 

Wanneer is de Ik Zorg Shop geopend? 

Vanaf woensdag 19 januari is de Ik Zorg Shop weer geopend. Je bent iedere woensdag, donderdag en vrijdag van harte welkom tussen 09.00-13.00 uur. 

We zijn blij dat we je weer live (op afspraak) mogen gaan ontmoeten! 

Ga in gesprek over jouw loopbaan! 

Ga in gesprek met zorg-en welzijnsorganisaties en ervaren loopbaancoaches die jou meer kunnen vertellen over jouw kansen en mogelijkheden binnen zorg en welzijn. 

Uiteraard houden we tijdens jouw bezoek rekening met de op dit moment geldende coronaregels. Vergeet daarom niet je mondkapje mee te nemen, want het dragen hiervan is in de Ik Zorg Shop verplicht.

Een afspraak maken?

Hoe werkt dat?

1) Bel naar onze Afsprakenlijn: 06-195 619 01

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur. 

2) Of stuur een e-mail naar: ikzorgshop@utrechtzorg.net

We hopen je snel te mogen verwelkomen en inspireren. 

Meer weten over de Ik Zorg Shop?

De Ik Zorg Shop in Zeist was nog maar nét geopend toen Karin en Yina al een nieuwe baan vonden door hun bezoek aan de winkel. Een baan die zij zonder de Ik Zorg Shop én hulp van recruiter Shanna nooit zo snel hadden gevonden.

Karin vertelt: “Dit is een heel andere manier van solliciteren. Het ging zo snel, puurder dan dit kun je het niet krijgen. Ik was op zoek naar een baan die bij me past en die heb ik op deze manier gevonden.”

Het volledige interview met Karin, Yina en Shanna lees je hier.