U bent hier

Ik Zorg Shop on tour!

Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon wat uitproberen? Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn bij je past?

Kom langs in de Ik Zorg Shop in Zeist (1e Hogeweg 4-8) of in één van onze pop-up stores. De Ik Zorg Shop is een winkel waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn. Je ontmoet er zorg-en welzijnsorganisaties en ervaren loopbaancoaches die jou meer kunnen vertellen over jouw kansen op een loopbaan in zorg en welzijn. 

Ik Zorg Shop in Zeist 

Je bent van harte welkom op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00-13.00 uur. 

Of meld jij je aan voor de Zorgexperience op 27 en 28 oktober? Je kunt speeddaten met verschillende werkgevers & verschillende workshops bijwonen. Lees meer

Pop-up stores in de regio Utrecht

Van 3 tot en met 26 november opent de Ik Zorg Shop pop-up store haar deuren in Utrecht (Achter Clarenburg 23).  

Welke zorg-en welzijnsorganisaties ontmoet je in de pop-up store?: Jellinek, Kind & Co, Prinses Maxima Centrum,  Santé Partners, de Tussenvoorziening, Tzorg & UMCU. 

Een afspraak maken?

Hoe werkt dat?

1) Bel naar onze Afsprakenlijn: 06-195 619 01

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur. 

2) Of stuur een e-mail naar: ikzorgshop@utrechtzorg.net

We hopen je snel te mogen verwelkomen en inspireren in één van onze pop-up stores óf in Zeist.

Meer weten over de Ik Zorg Shop?

De Ik Zorg Shop in Zeist was nog maar nét geopend toen Karin en Yina al een nieuwe baan vonden door hun bezoek aan de winkel. Een baan die zij zonder de Ik Zorg Shop én hulp van recruiter Shanna nooit zo snel hadden gevonden.

Karin vertelt: “Dit is een heel andere manier van solliciteren. Het ging zo snel, puurder dan dit kun je het niet krijgen. Ik was op zoek naar een baan die bij me past en die heb ik op deze manier gevonden.”

Het volledige interview met Karin, Yina en Shanna lees je hier.