Welkom bij de eerste Ik Zorg Shop van Nederland!

Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon wat uitproberen? Nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn bij je past? Vind het antwoord op deze en andere vragen in de Ik Zorg Shop (1e Hogeweg 4-8, 3701 HK Zeist)!

LET OP! Wegens de situatie rondom het coronavirus is de Ik Zorg Shop momenteel gesloten. Vanaf 27 mei gaan we met beperkte openingstijden en een aangepast programma weer open. Programma vanaf 27 mei:

- Woensdag, donderdag en vrijdag: geopend van 10:00 – 14:00 uur voor maximaal 8 bezoekers;

- Digitaal vragenuur op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur;

- Op afspraak langskomen in de shop: neem hiervoor contact op met lvanlierop@utrechtzorg.net of contactpunt@utrechtzorg.net of bel naar 06-17052513. Ook zonder afspraak ben je welkom in de shop, op voorwaarde dat je geen last hebt van gezondheidsklachten die kunnen wijzen op het coronavirus. Blijf thuis als je last hebt van koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid;

- Online workshops.

- Wij helpen je ook op afstand graag verder. Je kunt contact met ons opnemen door een email te sturen naar: contactpunt@utrechtzorg.net of te bellen naar 088-0182888 (op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 19:00 uur).

De Ik Zorg Shop

In de Ik Zorg Shop staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over het werken in de zorg en welzijn. Je  kan hier(gratis) een workshop volgen, sparren met een loopbaancoach of in gesprek met een (toekomstige) werkgever. Ook voor actuele vacatures en om te ervaren hoe het is om in Zorg en Welzijn te werken kan je in de shop terecht. 

Samen met 16 enthousiaste zorg- en welzijnsorganisaties in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek is arbeidsmarktorganisatie Utrechtzorg de Ik Zorg Shop gestart voor alle mensen in de regio die geïnteresseerd zijn in een baan in Zorg en Welzijn.

Loopbaanontwikkeling