U bent hier

februari 2020

feb 4

Kennis zorg café met workshop door ervarea: wet zorg en dwang

Soest
feb 6

Tijdens deze workshop ga je op onderzoek uit naar jouw kwaliteiten en competenties die nodig zijn om te werken in zorg en welzijn. Na deze training weet je niet alleen je kwaliteiten, maar kan je deze ook goed uitleggen aan bijvoorbeeld een recruiter, om zo de overstap naar de zorgsector succesvol te kunne

Zeist
Ik Zorg Shop
feb 13

Kennis zorg café met workshop door ervarea: wet zorg en dwang

Hilversum
feb 14

Als je jezelf wilt onderscheiden op de arbeidsmarkt, presenteer je jezelf op een professionele en zelfbewuste manier. Vanuit je persoonlijke kracht en authenticiteit vertel je waar je voor staat, voor gaat en waar je goed en uniek in bent.

Zeist
Ik Zorg Shop
feb 14

Op 14 februari vindt het eerste UZNetwerkcafe van 2020 plaats in de Ik Zorg shop in Zeist. Ben je benieuwd of werken in Zorg en Welzijn bij je past? Kom dan langs en ontdek de mogelijkheden op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom of ga in gesprek met organisaties uit de regio over actuele vacatures.

Zeist
Activiteit Utrechtzorg

maart 2020

mrt 4

Mede door de technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor een CV aanzienlijk toegenomen. In deze training bespreken we hoe je je kwaliteiten met deze nieuwe technieken goed naar voren kunt laten komen op een CV.

Zeist
Ik Zorg Shop
mrt 17

Iedereen heeft een uniek talent, jij ook!

Ironisch genoeg zijn we vaak blind voor de dingen waar we het best in zijn. Het kan erg moeilijk zijn om te bepalen wat onze grootste talenten zijn en die treffen we vaak aan op die plekken waar we ze het minst verwachten.

Zeist
Ik Zorg Shop

april 2020

apr 9

Je hebt gesolliciteerd en dan krijg je opeens een uitnodiging. En wat doe je dan? Hoe bereid je je voor? Deze leer je in deze ervaringsgerichte workshop waarin je ook gaat oefenen met (lastige) vragen.

Zeist
Ik Zorg Shop
apr 15

Ontdek welke werkwaarden voor jou belangrijk zijn!

Doormiddel van waarden-kaarten ga je ontdekken welke werkwaarden voor jou belangrijk zijn. Hiermee krijg je nog beter inzicht in wat voor jou belangrijk is op o.a. werkgebied.

Zeist
Ik Zorg Shop

Zoeken

van
Bijvoorbeeld: 01/27/2020