Kalender

woensdag 4 maart 2020
09:30 u tot 12:30 u
Zeist
Voorlichting
Workshop
CV en Linkedin training

Mede door de technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor een CV aanzienlijk toegenomen. In deze training bespreken we hoe je je kwaliteiten met deze nieuwe technieken goed naar voren kunt laten komen op een CV. Je leert hoe je CV een uniek, persoonlijk en onderscheidend beeld van jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde weergeeft.

Aan de orde komen in ieder geval: competentie CV, samenvatting/profiel, toevoegen van een motto of lijfspreuk, aantal pagina’s, wel/niet geboortedatum, gebruik van kleur, lay-out, foto, wel/ niet referenties en hoe ga je om met ‘gaten’ in je cv.

Neem je cv geprint mee, enkelzijdig én liefst in kleur en neem je laptop mee. Handig is om voor jezelf al enkele vragen voor te bereiden wat je in deze training zou kunnen vragen.

Afhankelijk van de tijd gaan we ook met het LinkedIn profiel aan de slag. Een aantrekkelijk LinkedIn profiel is in een zoektocht naar een nieuwe baan een must, leer welke acties je hiervoor moet ondernemen als je echt tot die nieuwe baan wil komen.  

Inloop vanaf 09:30 uur. De workshop zelf start om 10:00 uur en duurt 2 uur.

Locatie: 
Ik Zorg Shop (1e Hogeweg 4-8 in Zeist)
Aanmelden: 

Hierbij aanwezig zijn? Meld je dan even aan via: gpeereboom@utrechtzorg.net.