Kalender

vrijdag 3 april 2020
09:30 u tot 12:30 u
Zeist
Workshop
GEANNULEERD Trots op mij!

Een medewerkster die goed in haar vel zit, is goud waard. Op de werkvloer én erbuiten. Zorgmedewerkers hebben hart voor de zorg en het zorgen voor anderen. En zorgen, dat doen ze meestal ook nog eens thuis. Zorg voor een partner, kinderen, maar ook misschien wel voor ouders die al dan niet extra zorg kunnen gebruiken. En iedereen weet dat wanneer je veel zorg draagt voor anderen, het echt een uitdaging is om jezelf niet te verliezen.

Trots op mij! is voor die medewerkster die vanuit grote betrokkenheid voor anderen, zichzelf wel eens vergeet. Gun jezelf een mooie dosis energie, een geweldig gevoel en een concreet voornemen waardoor je de komende periode beter tot je recht komt.

In de gratis workshop onderzoeken we samen wat je persoonlijke kracht is, de kwaliteiten waar je energie van krijgt. Ook kijken we naar wat je nodig hebt om goed tot je recht te komen. Het hebben van een positieve mindset is daarvoor onontbeerlijk. Maar hoe creëer je die als je het gevoel hebt dat je hem (even) kwijt bent? Nicole Vening en Barbara van der Giessen van Project IK helpen je hierbij.

Datum:Vrijdag 3 april van 09:30 tot 12:30
Locatie: Ik zorg shop Zeist, 1e Hogeweg 4-8 te Zeist, (parkeergarage tegenover de shop)

Trainers: Nicole Vening & Barbara van der Giessen  

Maximaal aantal deelneemsters: 14

Locatie: 
Ik Zorg shop (1e Hogeweg 4-8)
Aanmelden: 

Hierbij aanwezig zijn? Meld je dan even aan via: gpeereboom@utrechtzorg.net.