Kalender

dinsdag 12 mei 2020 13:00 u
Naarden
Bijeenkomst
Online Informatiesessie Opleiding Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg in Naarderheem

De opleiding verzorgende geriatrische revalidatiezorg bij Vivium Naarderheem is bedoeld voor VIG'ers en Verpleegkundigen VVT, die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun loopbaan in de geriatrische revalidatiezorg, die het beste uit zichzelf willen halen en verdieping zoeken.

Ouderen willen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Ook na een knie- of heupoperatie, een beroerte of hartaanval of bij een chronische aandoening. Dat vraagt om verzorgenden die kennis van zorg en revalidatie combineren.

Vákmensen dus die kunnen observeren, motiveren en coachen en over kennis beschikken van ziektebeelden. Dat alles leer je in de landelijke, branche-erkende opleiding tot Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg van Vivium Naarderheem. Een opleiding voor Verzorgenden Individuele Gezondheidszorg en Verpleegkundigen VVT, die werken in de GRZ en klaar zijn voor een nieuwe stap in hun loopbaan. Een investering in je professionele toekomst!

Meer weten over de opleiding tot GRZ-verzorgende van Vivium Naarderheem? Dan ben je van harte welkom op een van de (online) informatiebijeenkomsten op 14 april of 12 mei.

Alle informatie over deze opleiding, de mogelijkheden bij Vivium Naarderheem en de informatiebijeenkomsten vind je op de website van Vivium: https://www.vivium.nl/informatiemiddag-opleiding-grz-verzorgende.

Organisatie: 
Vivium Zorggroep
Locatie: 
Amersfoortsestraatweg 1