Kalender

woensdag 15 september 2021
15:00 u tot 17:00 u
Den Dolder
Open Huis Dennendal (Reinaerde)

Reinaerde organiseert  een Open Huis op Dennendal in Den Dolder. Je kunt dan zien en ervaren hoe het is om in de gehandicaptenzorg te werken.

Je bent van harte welkom als je: • Geïnteresseerd bent om meer te weten over het werken in de gehandicaptenzorg en hierin ook eventueel een opleiding zou willen volgen; • Benieuwd bent of het leuk is om bij ons stage te lopen; • Nadenkt over vrijwilligerswerk en dat misschien op ons bosrijke terrein wil doen. • Al een diploma hebt voor in de zorg en eens wil kijken of Dennendal een goede werkplek voor je is.

Tijdens het Open Huis is het mogelijk om een vrijblijvend praatje te maken met begeleiders van Reinaerde op de informatiemarkt. Ook kun je een rondleiding krijgen over Dennendal, waar volop wordt gebouwd. Reinaerde werkt aan een mooiere omgeving voor cliënten om te wonen en deel te nemen aan dagbesteding. Dit laten zij graag aan je zien! Verder is het mogelijk om deel te nemen aan speeddates, waar je in korte tijd meer informatie krijgt.

Je bent van harte welkom: Dolderseweg 170, 3734 BP Den Dolder (route vanaf ingang aangegeven).

Locatie: 
Reinaerde Dennendal
Aanmelden: 

Wij vinden het prettig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Zo kunnen wij de cliënten goed voorbereiden, we zijn tenslotte te gast in hun woonomgeving.

Daarom vragen we je om door te geven of je 4 augustus of 15 september wilt komen en met hoeveel personen via: Opendagdennendal@reinaerde.nl