Welkom op het loopbaanplatform van Utrechtzorg

Op het loopbaanplatform van Utrechtzorg.nl kun je alles vinden om zelf regie te nemen over jouw professionele ontwikkeling. Je hebt toegang tot gratis testen en informatie die je helpt om de volgende stap in je loopbaan te bepalen.

Maak nu een profiel aan en ga aan de slag!

De zorg verandert. En hiermee de inhoud van het werk. Daarom is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en je netwerk te vergroten. Zodat je werk kunt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Voor nu, maar ook voor later.

Om er achter te komen wat jouw talenten zijn en hoe je die het beste kunt inzetten in zorg en welzijn maak je een E-profiel aan. Met dit profiel krijg je inzicht in je sterktes en zwaktes en ben je zichtbaar voor zorg- en welzijnsorganisaties.

En als je weet waar je goed in bent kun je hier natuurlijk mee aan de slag, maar net zo belangrijk is het om met de minder goede kanten aan de gang te gaan. Want door je te blijven ontwikkelen ben je niet alleen een betere zorgprofessional maar ook veel aantrekkelijker voor werkgevers. Een win-win situatie dus. Ga snel aan de slag en maak vandaag nog een E-profiel aan en doe de gratis test om beter zicht te krijgen op je talenten!​