Vraag een gratis loopbaangesprek aan

Je hebt al een tijd niets aan je loopbaan gedaan. Je wilt stappen zetten, maar weet niet hoe. Dan is dit je kans! Ga direct naar www.utrechtzorg.nl/sterkinjewerk voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een onafhankelijke loopbaanadviseur. Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!

Waarom?
Elke dag horen we wel iets over veranderingen in zorg en welzijn. Er wordt gepraat over tekorten op de arbeidsmarkt, maar ook over een teveel aan medewerkers in andere functies. Ook bij jou kunnen werkzaamheden worden aangepast. Of je baan. Misschien zit je al thuis. Toch ligt je hart bij zorg en welzijn en je wilt (weer) aan de slag met je loopbaan. Dan is het belangrijk te weten dat er hulp beschikbaar is om stappen te zetten. De werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus helpen je aan de slag te gaan met je loopbaan door gratis hulp van een loopbaanadviseur.

Omdat
Jij deed of doet belangrijk werk. En je wilt dat weer gaan doen of blijven doen. Dan kan het helpen om met een ervaren loopbaanadviseur uit zorg en welzijn stil te staan bij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Samen kijken waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Onze adviseur helpt je op weg. Want wij weten waar jouw kansen liggen. Wij kijken ook wat je verder nodig hebt. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, het maken van een beroepentest, het vinden van een goede cursus of opleiding of meer dan dit ene gesprek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Voor wie?
Sterk in je werk, zorg voor jezelf is bestemd voor iedereen die in de zorg of welzijn wil blijven werken, (opnieuw) in zorg en welzijn wil werken en die een steuntje in de rug wil hebben bij het vinden van een passende baan.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor dit gratis loopbaanadvies? Schrijf je dan snel in op www.utrechtzorg.nl/sterkinjewerk.

 

Loopbaanontwikkeling