Werkgever van de maand: Amaris Zorggroep

Elke maand zetten we een regionale werkgever in het zonnetje. Zo maak jij kennis met alle mogelijkheden in de regio. In de maand november 2019: Amaris Zorggroep!

Bij Amaris Zorggroep doe je er toe!

Bij Amaris staat persoonlijk contact voorop. Medewerkers worden gezien en krijgen de ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Verder is Amaris een lerende organisatie, er is veel vrijheid om jezelf door te ontwikkelen. Met circa 2.300 collega’s werken we vanuit het motto ‘Zorg met aandacht, thuis bij u en thuis bij ons’. We doen er alles aan om te zorgen dat ook jij je helemaal bij ons thuis voelt!

Thuis bij u, thuis bij ons
Amaris heeft 13 zorglocaties voor wonen, revalidatie of tijdelijk verblijf én biedt thuiszorg in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. Door ons brede aanbod kunnen we snel inspelen op de zorgvraag van de cliënt, of dat nu thuis bij de client is of thuis bij ons. De regie blijft bij de cliënt en het omringende netwerk. Wij ondersteunen dit netwerk en maken heldere afspraken.

De kernwaarden van Amaris zijn de basis van onze zorg: we werken respectvol, betrouwbaar, betrokken en professioneel gedreven.

Zorg met aandacht
Een goede relatie met onze cliënten is voor ons het allerbelangrijkste. Wij luisteren goed naar de wensen en mogelijkheden van elke cliënt. Met (huis)artsen, behandelaars en andere professionals organiseren wij zorg met aandacht. Bij Amaris ervaar je dat wij ons werk écht samen doen; met de cliënt en de betrokken familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Voel jij je thuis bij Amaris
Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon bij de organisatie past én in het juiste team werkt, want dan kom je tot je recht. Hier kijken wij samen met jou naar. Het gaat ons er om dat jij je thuis voelt en iedere dag met plezier naar je werk gaat!

Ruimte om werken en leren te combineren
Amaris kent de zorg. Dit werk vraagt om flexibiliteit, maar het biedt ook veel kansen. Daarom geven wij je de ruimte om werken en leren te combineren of om een stage te doen.

Kom jij ook bij Amaris werken?
Kijk voor meer informatie op: https://werkenbij.amaris.nl/ of neem contact op met een van onze recruiters Sabine S.vanBalenBlanken@amaris.nl, 085 - 0213 124 of Wilma: w.degroot@amaris.nl, 085 0213 122.

Werken