Werkgever van de maand: Vivium Zorggroep

Elke maand zetten we een regionale werkgever in het zonnetje. Zo maak jij kennis met alle mogelijkheden in de regio. In de maand februari 2020: Vivium Zorggroep!

Wat maakt werken bij Vivium zo bijzonder?
Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is een gevoel dat je krijgt als je bij ons binnen stapt, de sfeer die in onze teams en op de verschillende locaties hangt.
Iedere locatie en ieder team is anders, dus je kunt altijd aan de slag in een team dat bij jou past.
Werken bij Vivium is in elk geval werken met lef en liefde, om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners.

Er zijn talloze verhalen van collega's die de tijd en moeite nemen om mensen echt te zien en naar hen te luisteren.
Hier kun je kennismaken met een aantal van deze collega's.
Ontdek hoe ze het verhaal achter een mens zoeken én soms vinden achter onbegrepen gedrag, een onwillig lichaam of een rimpelig gezicht.

Dit is Vivium Zorggroep
We zijn dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.500 enthousiaste medewerkers die je graag verwelkomen in het team. Wanneer je bij ons komt werken, help je mensen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Bij ons vind je volop ontwikkelingsmogelijkheden en kun je kennismaken met verschillende kanten van de zorg. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie? Misschien ga je voor de uitdaging van geriatrische revalidatiezorg? Of wil je flexibel werken? Mogelijkheden genoeg bij Vivium!

We zijn trots op onze medewerkers en dat laten we graag blijken!
Ben jij benieuwd hoe we dat doen? Kijk dan snel op onze website.

Werken