Werkgever van de maand: Lyvore

Elke maand zetten we een regionale werkgever in het zonnetje. Zo maak jij kennis met alle mogelijkheden in de regio. Deze maand: Lyvore!

Lyvore levert zorg van waarde
 

Hoe gaat het met u? Die vraag stellen we dagelijks aan onze cliënten. Iedere dag opnieuw dragen we bij aan de waarde van het leven, voor álle mensen voor wie we zorgen. Werk je bij Lyvore, dan ben je betrokken bij dat leven. Bij de mooie kanten, maar ook bij het verdriet. Je kijkt, je luistert, je stelt vragen. Je zorgt, je ondersteunt, je werkt aan herstel. Altijd met een helder doel voor ogen.

Lyvore in een notendop

Lyvore is gespecialiseerd in ouderenzorg, in de breedste zin van het woord. We geven mensen zorg aan huis, maar bieden ouderen ook diverse woonvormen aan. Innovatie is een van onze sleutelwoorden. Wij denken dat de zorg beter kan.

De cliënten van Lyvore ontvangen zorg, behandeling en ondersteuning vanuit vier disciplines: Zorg aan huis, Wonen met zorg, Geriatrische Revalidatie en de Ontmoetingscentra. Je vindt ons in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Driebergen, Lage Vuursche, Soest en Soesterberg. Met ruim 1.300 medewerkers zijn wij de grootste werkgever in Soest en de hulp van 900 vrijwilligers is voor ons en onze cliënten/bewoners onmisbaar. Inmiddels weten ook heel veel zij-instromers en stagiaires ons te vinden.

Lyvore vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk zelf de regie over hun leven blijven voeren. De cliënt en de familie en/of vrienden vormen samen met de zorgprofessional de driehoek waar het allemaal om draait. Dat vind je terug in onze werkwijze.

Bij Lyvore draait het om ‘ zorg van waarde’. Wat is ‘zorg van waarde’? We vragen het aan Bart, Zhao, Deborah, José, Sandra, Bianca en Alied wat het voor hen betekent. Bekijk de video!

Jouw werk doet ertoe
Cliënten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke  keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten. Lyvore luistert goed naar de zorgvraag en komt met oplossingen. Respect voor persoonlijke wensen staat voorop. Jouw werk doet ertoe. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een waardevol leven voor talloze ouderen.

Jezelf blijven ontwikkelen
Als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Naast de verplichte trainingen en cursussen biedt Lyvore verschillende andere doorgroeimogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheden en jij bent verantwoordelijk deze kansen te zien en vervolgens te benutten.

Werken bij Lyvore, iets voor jou?

  • Wil jij van waarde zijn als zorgprofessional?

  • Is teamwork voor jou van belang?

  • Wil je onze cliënten een glimlach bezorgen?

  • En je tegelijkertijd blijven ontwikkelen in een open en ambitieuze omgeving?

Ga naar onze website of bel dan één van onze recruiters, Jolanda de Vries 06 – 232 46 391 of Noortje Linden 06 – 120 25 237. Noortje en Jolanda ontmoeten je graag!

Werken