Werkgever van de maand: Koninklijke Visio

Elke maand zetten we een regionale werkgever in het zonnetje. Zo maak jij kennis met alle mogelijkheden in de regio. Deze maand: Koninklijke Visio!

Bij Koninklijke Visio wordt met een bijzondere doelgroep gewerkt: mensen met een visuele beperking. Dit is dynamisch werk, geen dag is hetzelfde. Visio biedt veel mogelijkheden je te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je hebt zelf de regie en je wordt gestimuleerd de uitdaging op te zoeken.

Bij Visio willen we meedoen mogelijk maken: de zelfredzaamheid van slechtziende en blinde mensen (met bijkomende beperking) vergroten. Dat doen we met enthousiasme, zorg, expertise en deskundigheid. Kijkend naar wat wél kan. En altijd vanuit de vraag van de cliënt. Daarmee maak je als medewerker van Visio het verschil.

Neem nu Lyan, werkzaam als cliëntbegeleider bij Wonen & Dagbesteding Midden:
“Ik begeleid mensen met een verstandelijke en visuele beperking. Ik vind de band die ik heb met mijn cliënten erg belangrijk, door goed naar ze te luisteren en echt contact met ze te maken, weet ik hoe ik ze het beste kan ondersteunen. Elke cliënt is anders en ze hebben allemaal een andere aanpak nodig. En dat maakt mijn werk zo leuk. Humor is een groot onderdeel van mijn begeleidingsstijl. Want met een grapje kan je soms heel ver komen. In de zorg werken doe ik met mijn hart. En ik ben trots op mijn vak!”

Koninklijke Visio biedt met zo’n 3.000 medewerkers revalidatie, advies, zorg, wonen, dagbesteding en onderwijs aan mensen met een visuele en soms ook verstandelijke beperking in heel Nederland. Kijk op www.werkenbijvisio.org of bel/app met 06 46 94 15 14 voor meer informatie. Ook hebben wij regelmatig inloopbijeenkomsten om kennis te maken met Visio. Houd de social media van Wonen & Dagbesteding Midden in de gaten voor de eerstvolgende inloopbijeenkomst!

Bekijk de actuele vacatures bij Koninklijke Visio.

Werken