Welkom bij de eerste Ik Zorg Shop van Nederland!

Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Welke opleiding moet je per sé hebben afgerond? Kun je ook gewoon wat uitproberen? In de Ik Zorg Shop op de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist kun je drie dagen in de week terecht met al je vragen. Samen met werkgevers uit de regio staan we voor je klaar.

Beleef & ervaar
In de Ik Zorg Shop kun je beleven, ervaren en voelen wat werken in Zorg en Welzijn is. Laat je voeden met informatie over opleidingsmogelijkheden en zij-instroomtrajecten, de verschillende sectoren en functies en de meest actuele vacatures. Of doe mee met inspirerende workshops, speeddates, meet & greets en andere activiteiten om te ontdekken of werken in Zorg en Welzijn bij je past en om jou te ondersteunen in je weg naar een baan.

Feestelijke opening
Op 22 januari wordt onze shop feestelijk geopend, houd deze website in de gaten als je er bij wil zijn!

Activiteiten
We zijn op dit moment hard aan de slag met het programma van de shop. De huidige activiteiten van Utrechtzorg vind je op www.utrechtzorg.nl/kalender. Hier staan binnenkort ook alle activiteiten in de Ik Zorg Shop vermeld.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met je loopbaanvraag? Dan kun je al bij de coaches van Sterk in je Werk terecht voor een gratis loopbaangeprek. Je kunt een gesprek aanvragen en plannen  via: www.utrechtzorg.nl/sterkinjewerk

Benieuwd wat een Sterk in je Werk gesprek voor jou kan betekenen? Lees hier het verhaal van Sterk in je Werk coach Nicoline.

Loopbaanontwikkeling