U bent hier

Maak een profiel aan

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Of geinteresseerd in jouw mogelijkheden? Maak dan een UZprofiel aan en ontvang direct het meest recente vacatureaanbod in je mailbox.

Vind... en word gevonden!
Met een UZprofiel ontvang je de meest actuele vacatures en kun je direct solliciteren. Daarnaast kijken maar liefst 76 zorg- en welzijnsorganisaties uit Utrecht dagelijks naar de cv's in onze database. Wanneer jouw profiel compleet is ingevuld en je hebt aangeven gevonden te willen worden, kun je dus zomaar benaderd worden voor een openstaande functie. 

Zet jezelf op de kaart
Hulp nodig? Omdat wij het belangrijk vinden dat zorgprofessionals zichzelf zichtbaar maken, bieden wij een tal van hulpmiddelen om het jouw makkelijker te maken. We geven advies over het maken van cv's, het invullen van je profiel en ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maak bijvoorbeeld een afspraak met een loopbaancoach, neem deel aan een community of kom eens langs bij UZ netwerkcafe.

Loopbaan
Binnen jouw persoonlijke UZprofiel kun je ook gebruik maken van gratis tests. Hiermee krijg je inzicht in je sterke en zwakke punten en ben je zichtbaar voor zorg- en welzijnsorganisaties. Er is ook ruimte om feedback te vragen aan collega's of je werkgever en je kunt advies krijgen van een loopbaancoach.

Tips en Tricks