U bent hier

Inovum

Inovum is een zorgorganisatie in Hilversum en Wijdemeren. Vanuit de verpleeghuizen en het Behandel- en adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagactiviteiten. Inovum heeft als doel de kwaliteit van leven van u te...

Locaties

Inovum
Nieuw-Loosdrechtsedijk 24
1231 KX Loosdrecht
Nederland
Inovum Hilversum
Van Riebeeckweg 50
1212 EM Hilversum
Nederland
Inovum Kortenhoef
Oudegaarde 1
1241 AX Kortenhoef
Nederland
Inovum Thuiszorg
Nieuw-Loosdrechtsedijk 24
1231 KX Loosdrecht
Nederland

Informatie voor werknemers

Wil jij werken bij een groeiende zorgorganisatie die als kernwaarden Eigen regie, Liefdevol en Samen heeft? Dan is werken bij Inovum iets voor jou! Bij Inovum vind je belangrijk en afwisselend werk dat er echt toe doet, zowel in de thuiszorg als in onze verpleeghuizen. Hieronder lees je ervaringen van collega’s die kozen voor werken bij Inovum. Word jij hun nieuwe collega? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. Heb jij een diploma in de zorg en wil je liever eerst een kijkje in onze organisatie? Laat dan je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek!

 

http://www.inovumwerkt.nl

Website: http://www.inovumwerkt.nl/?gclid=Cj0KCQiAzMDTBRDDARIsABX4AWxF_J-dxKokFJeo1ryjGyw-S8GabtlTOVZWSFWliNsOSLGktgsVMlsaAiagEALw_wcB

Informatie voor studenten

Inovum investeert graag in haar medewerkers en toekomstige beroepsbeoefenaren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om werken en leren te combineren, stage te lopen én bijscholingen te volgen. Dit kan binnen al onze locaties, die allemaal een erkenning als gekwalificeerd leerbedrijf hebben.

Iedere locatie heeft haar eigen specialisme (zorg, welzijn en behandeling bij Inovum) en thuisgevoel. Ga jij de uitdaging aan en wil je jouw kennis, kunde, warmte en betrokkenheid delen met onze cliënten? Bekijk dan of jouw vraag aansluit op onderstaand aanbod.

Aanmelden

Gebruik het stageformulier om je direct aan te melden voor een stage bij Inovum

Website: http://www.inovumwerkt.nl/stages-en-opleidingen/

Informatie voor vrijwilligers

In Nederland zijn ruim 6 miljoen mensen actief als vrijwilliger. Ruim 500.000 hiervan zijn actief in de verzorgingshuiszorg of de verpleeghuiszorg. Ook binnen Inovum is een grote groep vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor Inovum.

Het werk als vrijwilliger is een zinvolle tijdsbesteding die veel waardering oplevert. Onze cliënten zijn blij met de aanwezigheid van u als vrijwilliger en laten dat ook merken. Met het inschenken van een kopje koffie kunt u al een glimlach op het gezicht toveren. Inovum biedt vrijwilligers een gezellige, gastvrije omgeving. U doet als vrijwilliger werk dat bij u past. U krijgt ruimte om mee te denken, te adviseren en mee te beslissen.

Inovum biedt vrijwilligersplaatsen binnen de verpleeghuizen Beukenhof en Gooiers Erf, maar biedt ook vrijwilligerswerk dat meer gericht is op de zorg aan huis. Dit kunnen cliënten zijn in de appartementencomplexen Emtinckhof of Veenstaete, maar ook cliënten in de wijk.

Binnen Inovum is plek voor:

  • Vrijwilligerswerk voor langere of kortere tijd;
  • Maatschappelijke stages voor scholieren;
  • Beroepsoriënterende stages;
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen;
  • Re-integratie

 

Voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden kunt u contact opnemen met:

Joan Saladin
Coördinator vrijwilligerszaken Verpleeghuiszorg
035 – 58 88 397
j.saladin@inovum.nl

Anneke de Bruijn
Coördinator vrijwilligerszaken Zorg thuis
035 – 58 88 207
a.debruijn@inovum.nl

Website: http://www.inovumwerkt.nl/vrijwilligers/

Vacatures

Inovum
Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen onze cliënten zo zelfstandig mogelijk wonen en leven. Ben jij die zorgzame professional die hun leven kleur geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het thuiszorgteam Hilversum...

Informatie

Telefoon: 
(035) 58 88 400
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen