Werk jij deze zomer in de zorg?

Deze zomer kun jij je vrije dagen op een productieve manier besteden. Bijvoorbeeld door een extra zakcentje te verdienen en tegelijkertijd ervaring opdoen in een baan die veel voldoening geeft. Juist: vakantiewerk in de zorg. Jouw hulp is daar nu heel erg welkom.

 

Werken met opleiding

 

Werken zonder opleiding

 

Volop vakantiewerk in de zorg
Zorgorganisaties zijn druk op zoek naar vakantiekrachten. Hun vaste medewerkers hebben namelijk ook vakantie tijdens de zomerperiode, en ze hebben erg hard gewerkt tijdens de coronacrisis. Maar er moet wel genoeg bezetting zijn. In de zorg zijn daarom vakantiebanen genoeg, terwijl er in bijvoorbeeld de horeca dit jaar weinig werk zal zijn.

Heb jij al ervaring in de zorg of volg je op dit moment een zorgopleiding? Ga dan aan de slag als verzorgende in de thuiszorg of als begeleider in de gehandicaptenzorg.
En heb je nog geen zorgervaring? Ook voor jou is er genoeg te doen in deze sector. Ga bijvoorbeeld aan de slag als vakantiekracht in een restaurant of als hulp in de huishouding.

Natuurlijk hoef je niet je hele vakantie te werken. De meeste vacatures zijn deeltijd en veel is in overleg mogelijk. Misschien kun je bepaalde dagen niet of wil je liever avonden werken. Ook dat is geen probleem, geef dat gerust aan. Ongetwijfeld valt er iets te regelen.