Werkgever van de maand: QuaRijn

QuaRijn is de Utrechtzorg.nl werkgever van de maand december 2020. QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. 

QuaRijn is als ouderenzorgorganisatie gespecialiseerd in: 

  • dementiezorg
  • geriatrische revalidatie
  • korsakov
  • thuiszorg

Binnen de ouderenzorgorganisatie staan het plezier en de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers voorop. In het afgelopen jaar bestond QuaRijn tien jaar. Toen is groots uitgepakt voor de cliënten en medewerkers. Alle hoogtepunten vind je terug in deze video.

QuaRijn Talenttuktuk

Bij QuaRijn maakt iedere medewerker een unieke reis. De organisatie heeft als ambitie om deze reis zo goed mogelijk te faciliteren. Aan het einde van 2020 organiseert QuaRijn daarom met veel enthousiasme de QuaRijn Talenttuktuk.

De tuktuk staat symbool voor de reis die medewerkers in de organisatie doormaken. Hierbij kun je denken aan zelfontwikkeling, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Het doel van de tuktuk is om te ontdekken hoe het met de medewerkers gaat en waar zij behoefte aan hebben. Dan kan groot, maar ook klein zijn. 

Recruiters Maartje en Arnold gaan met de Talenttuktuk door het werkgebied van QuaRijn rijden om de woonzorglocaties te bezoeken en medewerkers te verrassen, met onder andere een kop koffie en een roze koek.

Bekijk meer in deze video

Zorgambassadeurs van QuaRijn

Ook besteedt QuaRijn aandacht aan de mooie verhalen van de zorgtoppers in de organisatie. Zij vertellen over hun eigen reis bij QuaRijn. Hoe zijn ze bijvoorbeeld bij QuaRijn terechtgekomen? Wat voor mooie kansen hebben ze gekregen en waarom is het zo waardevol om in de ouderenzorg te werken?

Vacaturevideo’s

In het afgelopen jaar heeft QuaRijn meer dan tien vacaturevideo’s ontwikkeld om in beeld te brengen wat de verschillende functies in de organisatie nu precies inhouden. In de video's zijn de zorgtoppers van Quarijn aan het woord. Zij vertellen vanuit hun hart waarom ze het werk zo mooi vinden. Ook kun je in een oogopslag zien hoe hun werkdag eruit ziet.

Ben je enthousiast geworden om bij QuaRijn te solliciteren? Kijk dan eens op: www.werkenbijquarijn.nl